Wie ben ik

Ik ben geboren op 3 januari 1981 in Jakarta, IndonesiŽ. Niettemin woon ik al bijna mijn hele leven in BelgiŽ.

Ik studeerde Rechten aan de KUL en studeerde af in 2005. Echter, na 2 jaar gewerkt te hebben als advocate, wou ik mijn leven een andere richting geven.

Ik heb altijd een grote passie voor mode gehad. Als klein meisje al, hield ik ervan om mij te verkleden en hoge hakken te dragen.

Het is die passie die me ertoe heeft aangezet om styliste te worden. Als assistente heb ik het privilege gehad om samen te werken met sommige van BelgiŽ's beste fotografen en visagisten.

Gedurende die periode heb ik ook kennisgemaakt met de televisiewereld en heb ik de sensatie van live televisie mogen ervaren. ("Steracteur, sterartiest")

Doorheen al de ervaringen is mijn passie voor mode enkel nog gegroeid en ik ben er dan ook klaar voor om mijn eigen weg te volgen.

Mijn stijl is voornamelijk high fashion maar ik doe ook meer commerciŽle opdrachten en ik sta altijd open voor nieuwe en originele ideeŽn. Ik haal mijn inspiratie uit verschillende dingen : natuurlijk, de recentste mode- magazines, maar ook music videos en de mensen rondom mij zijn een inspiratie.

Uiteindelijk is het mijn doel om de wereld een beetje mooier te maken. Dus, iedereen die hier samen met mij aan wil werken, aarzel zeker niet om contact op te nemen!

Suryani